Allround online marketeer

Online marketing tarieven

De online assistent begrijpt dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft als het gaat om online marketing. Daarom bieden we een scala aan flexibele tariefpakketten aan, ontworpen om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

Of je nu op zoek bent naar een gestandaardiseerd pakket met vooraf ingestelde diensten of liever een op maat gemaakt abonnement wilt, we hebben de juiste oplossing voor jouw bedrijf. Onze tarieven zijn transparant, betaalbaar en gericht op het leveren van echte resultaten.

Ontdek hieronder onze verschillende tariefopties, van kant-en-klare pakketten tot volledig aanpasbare abonnementen, en vind het pakket dat het beste bij jouw behoeften en budget past. Neem vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle online aanwezigheid met de online assistent.

Abonnement tarieven de Online Assistent

Met onze abonnementen krijg je toegang tot een breed scala aan online marketingdiensten, waaronder strategieontwikkeling, social media management, zoekmachineoptimalisatie (SEO), content creatie, betaalde advertentiecampagnes en meer. Of je nu kiest voor ons basispakket of ons meest uitgebreide abonnement, je kunt erop vertrouwen dat je samenwerkt met een toegewijd team dat er alles aan zal doen om jouw online doelen te bereiken.

Blader door onze abonnementsopties hieronder en ontdek welk pakket het beste past bij jouw behoeften en budget. Neem vandaag nog de beslissing om jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen met de Online Assistent.

Starter

Ben je op zoek naar een flexibele oplossing om je online marketinginspanningen te verbeteren? Kies dan voor ons “Starter” pakket met 6 uur per maand.

Dit pakket is ideaal voor kleine bedrijven of start-ups die graag een professionele online aanwezigheid willen opbouwen zonder te veel te investeren.

Met dit abonnement ontvang je deskundige begeleiding en ondersteuning op het gebied van online marketing, waaronder strategieontwikkeling, social media management, content creatie en meer.

390,-

Exclusief BTW, maandelijks gefactureerd

Standaard

Ons “Standaard” pakket biedt 10 uur per maand aan online marketingdiensten voor bedrijven die op zoek zijn naar een uitgebreidere ondersteuning bij het laten groeien van hun online aanwezigheid. Met dit pakket krijg je toegang tot een breed scala aan diensten, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaalde advertentiecampagnes, e-mailmarketing, en meer.

Dit pakket is perfect voor bedrijven die serieus willen investeren in hun online groei, maar nog steeds behoefte hebben aan een betaalbare oplossing.

650,-

Exclusief BTW, maandelijks gefactureerd

Pro

Ons “Pro” pakket is ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar een volledig toegewijde online marketingpartner. Met 16 uur per maand aan ondersteuning krijg je een uitgebreide strategische aanpak en hands-on uitvoering om je online doelen te bereiken. Dit pakket omvat alles van geavanceerde marketingstrategieën en campagnebeheer tot gedetailleerde rapportage en continue optimalisatie.

Als je klaar bent om serieus te investeren in de groei van je bedrijf en een sterke online aanwezigheid wilt opbouwen, dan is ons “Pro” pakket de perfecte keuze.

1040,-

Exclusief BTW, maandelijks gefactureerd

Voorbeeld paketten de Online Assistent

Of je nu op zoek bent naar organische groei, een boost nodig hebt via advertenties, je merk wilt versterken via social media, of waardevolle content wilt creëren met blogposts, we hebben het perfecte pakket voor jou.

Onze pakketten bieden een combinatie van strategie, uitvoering en begeleiding, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt om je online aanwezigheid te vergroten en je bedrijfsdoelen te bereiken. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld om de meest impactvolle resultaten te leveren, of het nu gaat om het verbeteren van je organische vindbaarheid, het genereren van directe reacties via advertenties, het opbouwen van een betrokken community op social media, of het versterken van je merkimago met waardevolle content.

Bekijk hieronder onze pakketopties en ontdek welke het beste past bij jouw specifieke behoeften en doelen. Neem vandaag nog de eerste stap naar online succes met de Online Assistent.

Organisch Groei Pakket

Kies je voor duurzame groei en wil je organisch je online aanwezigheid versterken? Ons Organisch Groei Pakket biedt een strategische aanpak om je website te optimaliseren voor langdurig succes. We stellen je Google Search Console en Analytics in, doen uitgebreid zoekwoordenonderzoek om inzicht te krijgen in de zoekintentie van je doelgroep, en werken aan het bijwerken van 6 pagina’s op je website. Dit pakket biedt een kostenefficiënte en effectieve manier om je online zichtbaarheid te vergroten en een duurzame positie op te bouwen in de zoekresultaten.

550,-

Exclusief BTW

Advertentie Boost Pakket

Wil je snel resultaat zien en ben je bereid te investeren in advertenties? Ons Advertentie Boost Pakket is gericht op het genereren van directe reacties en het vergroten van je zichtbaarheid via betaalde advertenties. We stellen niet alleen je Google Search Console en Analytics in, maar richten ook je Google Ads-account in en maken een advertentie op maat voor je doelgroep. Je ontvangt instructies om zelf je advertenties te maken, controleren en optimaliseren. Met dit pakket kun je snel en effectief potentiële klanten bereiken en conversies genereren.

420,-

Exclusief BTW

Social Media Branding Pakket

Wil je een betrokken community opbouwen en je merk versterken via social media? Ons Social Media Branding Pakket is perfect voor het creëren van een aantrekkelijke online aanwezigheid. We stellen je Google Search Console in, helpen je bij het opzetten van een Pinterest-account om visueel aantrekkelijke content te delen, en bieden zoekwoordenonderzoek voor het optimaliseren van je hashtags en posts. Daarnaast werken we aan het updaten van je contactpagina en bieden we een social media plan met 3 voorbeeldposts voor elk kanaal, zodat je zelf verder kunt gaan met het bouwen van je online community.

375,-

Exclusief BTW

Blog Boost Pakket

Wil je je autoriteit opbouwen en je website verrijken met waardevolle content? Ons Blog Boost Pakket is ontworpen om je te helpen bij het creëren van relevante en boeiende blogposts. We stellen je Google Search Console en Analytics in, doen grondig zoekwoordenonderzoek en schrijven 4 blogs inclusief effectieve call-to-actions en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit pakket biedt een krachtige manier om je publiek te betrekken, je expertise te tonen en je organische verkeer te vergroten.

475,-

Exclusief BTW

Vraag jouw op maat gemaakte tarief aan